01332116062
    آزمایشگاه نیلو رشت
    • جواب دهی آنلاین
    • خانه
    • خدمات ما
      • خدمات آزمایشگاه
      • آموزش دانلود جواب
      • نظر سنجی
    • بخش ها
      • بخش های فنی
      • بخش های اداری
      • لیست آزمایشات
      • گالری تصاویر
    • مقالات
    • پرسش و پاسخ
    • ارتباط با ما
      • درباره ما
      • تماس با ما
    • پارسیپل خودران
    • جستجو
    • منو منو
    ایمونولوژیبیوشیمیمیکروب شناسیهورمون

    بخش ایمونولوژی

    انجام کلیه تست های مربوط به سیستم بدن و بررسی بیماری های خود ایمنی ، تست های تخصصی روماتولوژی و بیماری های گوارش، انجام تست های تشخیصی HLA انجام کلیه تست های الکتروفورزی و اندازه گیری سطح داروها در این بخش صورت می گیرد.

    بخش بیوشیمی

    یکی از بخش های اصلی آزمایشگاه تشخیص پزشکی بخش بیوشیمی است که شامل سه قسمت بیوشیمی خون، بیوشیمی ادرار و بیوشیمی مایعات بدن می باشد. در این بخش آزمایش های متعددی بر روی نمونه های سرم ، پلاسما، ادرار و مایعات مختلف بدن انجام می شود. نوع آزمایش درخواستی تعیین کننده نمونه مورد استفاده در آزمایش است. این بخش آزمایشگاه کوثر با بهره گیری از کادر مجرب و متخصص، مجهز بودن به فن آوری های روز دنیا و استفاده از دستگاه های پیشرفته و اتوماتیک، انجام کنترل کیفی روزانه به منظور صحت و دقت آزمایشات و شرکت در برنامه های کنترل کیفی خارجی و داخلی برای اغلب آزمایشات، کارایی خوبی از خود نشان داده است.

    بخش میکروب شناسی

    این بخش از آزمایشگاه دارای اهمیت بالایی است در این بخش نمونه های خون ، ادرار ، مایعات مختلف بدن و … مورد بررسی میکروسکوپی و کشت واقع شده و تست های دقیق آنتی بیوگرام صورت می گیرد و نتایج آنتی بیوگرام توسط سیستم آنتی بیوگراف محاسبه و گزارش می شود.

    بخش هورمون شناسی

    هورمون ماده ای شیمیایی است که در غدد درون ریز ساخته شده و به داخل جریان خون می ریزد. این ماده روی سلول های هدف گیرنده دارد و با نشستن روی آن اعمال سلول را تغییر می دهد. مقدار هورمون ها توسط ارتباطات پیچیده اعضای دستگاه درون ریز با هم و با دستگاه عصبی تنظیم می شود. سیستم غدد درون ریز شامل غدد مختلفی در بدن است. این غدد ترشحات خود را به جریان خون می ریزند. در واقع هورمون های ترشح شده از غدد درون ریز نقش پیام رسان شیمیایی را در بدن بازی می کنند و بسیاری از توانایی های بدن به این واسطه ممکن می شود

    در این بخش آزمایشگاه کلیه آزمایشات تخصصی و فوق تخصصی هورمون، غربالگری دوران بارداری، اندازه گیری سطح ویتامین ها، تومورمارکر های اختصاصی، آزمایش غربالگری نوزادان با استفاده از جدیدترین و دقیق ترین و حساس ترین روش‌ها و تجهیزات انجام می گردد.

    هماتولوژیسرولوژی آنالیزاسپرممیکروب شناسیانگل شناسیقارچ شناسیآنالیز ادرار

    بخش هماتولوژی و انعقاد

    در این آزمایشگاه انجام کلیه آزمایشات مربوط به سلول های خونی شامل شمارش سلول ها و پلاکت ها، تست های تخصصی خون شناسی و همچنین تست های روتین و تخصصی سیستم انعقاد خون، هموستاز، اندازه گیری فاکتورهای انعقادی با استفاده از تجهیزات مدرن و در کوتاهترین زمان ممکن انجام می گردد.

    بخش سرولوژی

    سرولوژی مطالعه علمی سرم و سایر مایعات بدن است. در عمل سرولوژی معمولا به تشخیص آنتی بادی هایی که در سرم وجود دارند و به طور معمول در پاسخ به عفونت تشکیل می شوند اشاره می‌کند.

    از تست‌های سرولوژیکی می توان برای شناسایی عفونت‌های حاد و یا مزمن استفاده کرد و نیز می‌تواند برای کمک به تشخیص بیماری‌های خودایمنی خاص که در آن‌ها آنتی‌بادی مشاهده نمی‌شود مانند هیپوگاماگلوبولینمی استفاده کرد.

    بخش آنالیز اسپرم

    آزمایش Semen Analyses در آزمایشگاه کوثر هم به صورت دستی و هم با استفاده ازسیستم نرم افزاری طبق استاندارد‌های WHO انجام می‌شود.

    آزمایش مربوط به آنالیز اسپرم همه روزه و در ساعات کاری آزمایشگاه پذیرش می‌شود اما مراجعین جهت نمونه دهی باید در روز های غیر تعطیل و از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۲ در آزمایشگاه حضور داشته باشند. قبل از نمونه‌دهی و هنگام پذیرش شرایط انجام این آزمایش توسط کارشناس مسئول این بخش برای مراجعین توضیح داده خواهد شد.علت تعیین ساعت ویژه انجام آزمایش Semen توسط پرسنل مسئول این آزمایش از این جهت می‌باشد که خطاهای دخیل در نتایج این آزمایش به حداقل رسانده شود و هر نمونه بلافاصله پس از دریافت از مراجعین با شرایط استاندارد و مطلوبی بررسی گردد.

    بخش میکروب شناسی

    این بخش از آزمایشگاه دارای اهمیت بالایی است در این بخش نمونه های خون ، ادرار ، مایعات مختلف بدن و … مورد بررسی میکروسکوپی و کشت واقع شده و تست های دقیق آنتی بیوگرام صورت می گیرد و نتایج آنتی بیوگرام توسط سیستم آنتی بیوگراف محاسبه و گزارش می شود.

    بخش انگل شناسی

    آزمایش‌های مربوط به بخش انگل‌شناسی توسط کارشناس مسئول این واحد از ساعات ابتدایی شروع به کار آزمایشگاه انجام می‌شود.

    نمونه‌های این واحد به دو دسته تقسیم می‌شود:

    ۱ – نمونه‌های کشت که بلافاصله تفکیک و تحویل بخش میکروب‌شناسی داده می‌شود تا بلافاصله کشت انجام شود.

    ۲ – نمونه‌های واحد انگل‌شناسی که به روش‌های متداول و مورد تایید استانداردهای آزمایشگاهی انجام می‌گردد.

    در این واحد همچون سایر بخش‌ها نمونه‌های اورژانسی در اولویت هستند. در تشخیص اوژانسی بودن نمونه علاوه بر درخواست بیمار یا پزشک، پرسنل بخش موظف به در اولویت قرار دادن نمونه‌هایی با شرایط تعریف شده‌ی یک نمونه‌ی اورژانسی هستند (از جمله نمونه‌های اسهالی، موکوسی، خونی و…)

    انگل‌شناسی علمی است که به مطالعه شکل خارجی و داخلی و سیر تکامل و طرز سرایت انگل به انسان و حیوان می‌پردازد. انگل یا پارازیت، به موجودی گفته می‌شود که بطور موقت و یا دائم در سطح خارجی یا داخل بدن موجود زنده دیگری زندگی کرده و از این زندگی فایده می‌برد.

    از آنجایی‌که‌ بیماری‌های‌ انگلی‌ ‌اغلب دارای‌ سیر مزمن‌ بوده‌ و کمتر با آثار و علایم‌ بالینی‌ همراه‌ هستند، لذا افراد آلوده‌ ممکن‌ است‌ بعد از بهبود ظاهری‌ و بدون‌ داشتن‌ هر گونه‌ علایم‌کلینیکی‌ به‌ صورت‌ ناقلین‌ بیماری‌ درآیند و خود نقش‌ منبع‌ آلوده‌ را برای‌ افراد سالم‌ به‌ عهده‌ بگیرند. کودکان به سبب پایین‌تر بودن سطح ایمنی و تماس بیشتر با خاک و مواد آلوده و نیز عدم رعایت موازین اولیه بهداشتی بیشتر از بزرگسالان در معرض ابتلا به این انگل‌ها قرار دارند. بدین‌ جهت‌ آگاهی‌ ازنقش‌ بیماریهای‌ انگلی‌، راههای‌ پیشگیری‌ از آنها و تشخیص دقیق و صحیح آن ها از اهمیت‌ خاصی‌ برخوردار است‌.

    بخش قارچ شناسی

    یکی از بخش های آزمایشگاه می‌باشد که وظیفه آن جمع آوری، بررسی و تشخیص نمونه‌های مشکوک به لحاظ وجود قارچ‌های بیماریزا می‌باشد. علائم و نشانه‌های عفونت قارچی پوست به نوع قارچ و ناحیه درگیر شده بستگی دارد. بثورات قارچی گاهی اوقات با دیگر بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما اشتباه گرفته می‌شوند. بیمار‌های قارچی پوست می‌توانند انواعی از بثورات مختلف پوستی را ایجاد کنند. بعضی از آن‌ها باعث ایجاد قرمزی، پوسته پوسته شدن پوست و خارش می‌شوند و بعضی فقط باعث ایجاد خشکی پوست می‌گردند. قارچ‌ها می‌توانند فقط یک منطقه‌ی خاص یا چندین ناحیه از بدن را درگیر نمایند.

    برخی از اقدامات انجام شده در این بخش در آزمایشگاه پاتوبیولوژی شامل فعالیت در زمینه نمونه برداری و تشخیص قارچ های بیماری زای پوست میباشد

    بخش آنالیز ادرار

    در بخش تجزیه ادرار آزمایشگاه کوثر تمام پارامترهای بیوشیمیایی از جمله: قند، پروتئین، بیلی روبین، اوروبیلینوژن و … مورد تجزیه قرار می‌گیرند. به علاوه در این بخش می‌توان ادرار را از نظر برخی موارد که به صورت معمول در ادرار وجود ندارند و در اثر برخی از بیماری ها سیتماتیک و نقص های ایمنی مادرزادی در ادرار دیده می شوند نیز مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

    کنترل کیفی داخلی و خارجی در مورد تمام پارامترها و عناصری که در بخش تجزیه ادرار مورد تجزیه قرار می‌گیرد انجام می‌شود و کنترل کیفی به صورت روزانه، هفتگی و ماهیانه انجام می‌شود. دیگر ویژگی این بخش از آزمایشگاه به کار‌گیری پرسنل کار آزموده و با تجربه است. همچنین این بخش از آزمایشگاه گزارش المنت‌های میکروسکوپی ادرار ارائه می‌دهد و در صورت وجود عناصر غیر طبیعی سلولی در رسوب ادرار بیماران، بررسی از نظر سیتولوژی ادرار به پزشکان معالج توصیه می گردد.

    آزمایش کامل ادرار علاوه بر اینکه بهترین آنالیز جهت بررسی سیستم کلیه و مجاری ادرار می باشد ، در اکثر موارد نمودی کلی از متابولیسم بدن را نیز فراهم می کند.

    درباره ما

    آزمایشگاه با هدف ارائه خدمات تشخیصی روتین، تخصصی و فوق تخصصی به بیماران و پزشکان. این آزمایشگاه با هدف کمک به بیماران و راه اندازی تمامی آزمایش ها و خدمات مورد نیاز آنان جهت تشخیص و درمان به موقع آنان و ارتقای سطح کیفیت زندگی ایشان در حد امکان شکل گرفته است.

    پرسش و پاسخ آنلاین

    پرسیدن سوال

    ارتباط با ما

    • Info@nilou-lab.ir
    • 01332116062
    • چهارراه گلسار نبش خیابان نواب-آزمایشگاه نیلو
    © کپی رایت -تمامی حقوق این سایت متعلق به آزمایشگاه نیلو رشت تحت نظارت پارسیپل خودران است. - Enfold WordPress Theme by Kriesi
      رفتن به بالا